Gregor le delno zadovljen PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
četrtek, 28 junij 2007

Ta konec tedna bo na vrsti 5.mednarodna gorsko hitrostna dirka Unior Rogla 2007, na kateri bo nastopilo več kot 120 voznic in voznikov iz vsaj 8 držav. Med njimi bo v boju za druge letošnje točke slovenskega državnega prvenstva tudi Gregor Slavec, skupaj z njegovim dirkalnikom Alfa Romeo 156TS in majhno, a učinkovito ekipo zvestih prijateljev. Po skorajda sanjskem drugem mestu na prvi dirki so apetiti tokrat nekoliko manjši, čeprav moštvo preveva zmeren optimizem.

Vsekakor pa je po dirki v moštvu vladalo zadovoljstvo, saj je minil nastop neprimerno boljše, kot lani. Na progi, kjer ima glavno besedo moč motorja, je bilo težko loviti tekmece z zmogljivejšimi dirkalniki. Brez težav s prestavljanjem bi bilo mogoče prehiteti vsaj enega tekmeca, za kaj več pa so bili tokrat tekmeci premočni. Nekaj podzavestne zavore pa je bilo zaradi lanske hude nesreče verjetno tudi v vozniku, a je Gregor v zadnji nedeljski vožnji pokazal, da je tudi to bolj ko ne uspešno pozabljeno.

Gregor Slavec :
Že v prvi vožnji se je zatikal menjalnik in izgubil sem veliko časa. Ko so fantje v ekipi težavo odpravili pred tretjo vožnjo, je bilo takoj veliko bolje, a je bila razlika do voznikov pred mano že prevelika. Vseeno pa je pomembno, da smo uspešno pripeljali do cilja, v nadaljevanju sezone pa ponovno računamo na boljše dosežke.

Zdaj se v moštvu že začenjajo priprave na najpomembnejši nastop v sezoni. V domači Ilirski Bistrici bo slovit dirka prvič štela za evropsko prvenstvo, v okvir priprav nanjo pa sodi tudi bližnji nastop pri sosedih v hrvaškem ÄŒabru. Tam bo Gregor Slavec predvsem preverjal stanje tehnike in iskal optimalne nastavitve svojega dirkalnika.

Slavec Racing

Odnosi z javnostmi

 
< Nazaj   Naprej >
 
Video
> Promo video GHD Ferrari 08
ferrari08
Zadnje dodano
 
Točkovanje divizija V
 1 Sašo Horvat 300 
 2 Gregor Slavec 181
 3 Primož Kostanjšek 160
 3 Mitja Slejko 160
 5 Mitja Storžič 151
 6 Gregor Rant 60
 7 Samo ÄŒede 30
Točkovanje generalno
 1 Milan Bubnič 278,3 
 2 Samo Valant 230
 3 Igor Dekleva 186
 4 Andrej Skrbinšek 173,7
 . .............. .
 . .............. .
 12 Gregor Slavec 74
 
  Advertisement  
  Izvedba SPILAR.COM