Slavec na testiranje PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
sreda, 18 julij 2007

Ekipa mladega voznika iz Ilirske Bistrice Gregorja Slavca se pospešeno pripravlja na vrhunec letošnje sezone v gorsko hitrostnih dirkah, ki bo zadnji konec tedna v juliju prav v njihovem domačem kraju. V okviru priprav na tekmovanje, ki letos prvič šteje tudi za Evropsko prvenstvo, se bodo ta konec tedna odpravili še na bližnjo mednarodno gorsko dirko v sosednjem hrvaškem ÄŒabru.

Po vrnitvi z dirke na Rogli so v moštvu natančno pregledali celoten dirkalnik Alfa Romeo 156TS, še posebej natančno so se lotili menjalnika, ki je na Pohorju povzročil kar nekaj težav. Ugotovili so, da je s sklopom vse v redu, težave so povzročala le razrahljana vodila, ki sledijo ukazom voznika preko prestavne ročice. Zdaj je avtomobil spet v optimalni formi in pripravljen za nastop na Hrvaškem. Gregor Slavec in moštvo pa se tokrat odpravljajo v neznano, saj na progi v Gorskem Kotarju še nikoli niso bili. Rezultatsko so popolnoma neobremenjeni, saj ne vedo niti, kakšna in kolikšna bo konkurenca in kakšne so značilnosti tekmovalne proge.

Gregor Slavec : V ÄŒabar potujemo z enim samim razlogom. Želimo narediti kar največ pravih, tekmovalnih kilometrov, da se pred domačo dirko še bolje ujamem z avtomobilom. ÄŒe se ima kaj pokvariti, naj se zdaj, rezultat pa me sploh ne zanima. Jasno je, da bom dirkal in skušal izvleči kar največ, vendar to ni v prvem planu. Gre za testiranje, saj nastopa na pravi dirki ne more nadomestiti še tako intenziven obisk dirkališÄa. Upam, da bom čimbolj pripravljen na dirko v Ilirski Bistrici, kjer želim dostojno braniti barve domačega kraja in kolikor se le da, obraniti visoko pozicijo v slovenskem državnem prvenstvu.

Gregor bo tekmovalno progo na Hrvaškem spoznal v petek, ko ekipa potuje v ÄŒabar. Moštvo je pripravilo nekaj novosti v nastavitvah, ki jih bodo preverili na treningu, na dirki pa bodo stavili na preverjene rešitve in poskušali biti le hitri. ÄŒim bolj!

Slavec Racing

Odnosi z javnostmi

 
< Nazaj   Naprej >
 
Video
> Promo video GHD Ferrari 08
ferrari08
Zadnje dodano
 
Točkovanje divizija V
 1 Sašo Horvat 300 
 2 Gregor Slavec 181
 3 Primož Kostanjšek 160
 3 Mitja Slejko 160
 5 Mitja Storžič 151
 6 Gregor Rant 60
 7 Samo ÄŒede 30
Točkovanje generalno
 1 Milan Bubnič 278,3 
 2 Samo Valant 230
 3 Igor Dekleva 186
 4 Andrej Skrbinšek 173,7
 . .............. .
 . .............. .
 12 Gregor Slavec 74
 
  Advertisement  
  Izvedba SPILAR.COM