Z ekipo Slavec racing vam ni nikoli dolgčas PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
sreda, 02 julij 2008

ImageNa slovenskem vročem asfaltu v letošnji tekmovalni sezoni sicer ne videvamo Gregorja Slavca v običajni vozniški vlogi, saj so si v ekipi vzeli leto premora. Na vrsto so prišle študijske obveznosti mladega in hitrega dirkača iz Ilirske Bistrice ter potreben čas za pripravo novega in zahtevnejšega tekmovalnega projekta. Kljub temu pa fantje ne sedijo križem rok v senci ob hladnem pivu, pač pa snujejo nove akcije in ne mirujejo niti v julijski vročini, ko večina misli le na počitek kje ob morju.

Uspešni nagradni igri v mesecu maju zdaj sledi nova zabava in nova nagradna igra, ki jo je ekipa pripravila skupaj z julijskim pokroviteljem. To je družba Autocommerce Koper, pooblaščeni prodajalec in serviser za številne ugledne avtomobilske znamke. Skupaj smo pripravili nagradno igro na naši spletni strani www.slavec-racing.net , kjer boste lahko sodelovali vsi. Seveda pa bo potrebno poslati pravilen odgovor na nagradno vprašanje in biti nato še izžrebani. Privlačne nagrade so, seveda, povezane s pokroviteljem, družbo Avtocommerce Koper, in eno od blagovnih znamk, ki jih zastopajo. Tokrat gre za preverjeno športno ime, ki ljubiteljem dirkalnih in športnih avtomobilov požene kri po žilah, Mitsubishi. Igra bo trajala do 25. julija, tako, da jih bodo srečni dobitniki prevzeli na mednarodni GHD Petrol Ferrari v Ilirski Bistrici ali pa kasneje v prodajnem salonu AC Koper v Kopru.

 Družba Autocommerce Koper ima sedež Vojkovem nabrežju 32 v Kopru blizu vhoda v Luko Koper. Pred stavbo je velik parkirni prostor, na katerem je moč videti, kako se v soncu bleščijo avtomobili prestižnih blagovnih znamk, ki jih družba zastopa. Tu najdete odlično japonsko znamko avtomobila, Mitsubishi , ki sodi v svetovni vrh po tehnološki inovativnosti, kakovosti in vrhunskem užitku v vožnji. Mitsubishi je še posebej znan ljubiteljem avtošporta, saj je model Lancer osnova za enega najuspešnejših rally avtomobilov v zadnjih letih. Pa tudi, če ste ljubitelji brezpotja, imajo za vas rešitev pri tej znamki. Kralji puščavskih dirk so velemojstri tudi za terenska vozila. Vozila pa ne boste le kupili, pač pa boste na enem mestu lahko opravili vse postopke ob nakupu. Namesto zamudnega tavanja od okenca do okenca in od urada do urada, boste sedeli v prijetno ohlajenem salonu, kjer boste opravili vse postopke in nato registriran avtomobil le še odpeljali novim avanturam nasproti. Nato pa boste družbo Autocommerce obiskovali le še v času rednih servisnih pregledov, saj bodo za vašega novega lepotca skrbeli vso njegovo življenjsko dobo. Ko se ga boste naveličali, čeprav vam bo močno prirasel k srcu, pa ga boste na istem mestu enostavno zamenjali za novega. Preprosto!

Zatorej v prihodnjih dneh redno obiskujte spletno stran ekipe Slavec Racing, saj boste tako izvedeli še za vrsto drugih novosti in zanimivosti, ki jih pripravljamo v tem poletnem času.

 
< Nazaj   Naprej >
 
Video
> Promo video GHD Ferrari 08
ferrari08
Zadnje dodano
 
Točkovanje divizija V
 1 Sašo Horvat 300 
 2 Gregor Slavec 181
 3 Primož Kostanjšek 160
 3 Mitja Slejko 160
 5 Mitja Storžič 151
 6 Gregor Rant 60
 7 Samo Čede 30
Točkovanje generalno
 1 Milan Bubnič 278,3 
 2 Samo Valant 230
 3 Igor Dekleva 186
 4 Andrej Skrbinšek 173,7
 . .............. .
 . .............. .
 12 Gregor Slavec 74
 
  Advertisement  
  Izvedba SPILAR.COM