Gregor Slavec uspeÅ¡en na domači dirki PDF Natisni E-pošta
Avtor Administrator   
ponedeljek, 28 julij 2008
ImageNa letošnji mednarodni gorsko hitrostni dirki Petrol Ferrari v Ilirski Bistrici je Gregor Slavec, ki letos sicer zaradi izpolnjevanja študijskih obveznosti ne nastopa na dirkah državnega prvenstva, tekmoval izven konkurence kot predvoznik. V sodelovanju z družbo Autocommerce Koper je nastop služil kot promocija avtomobilske znamke Mitsubishi. Po uspešnem nastopu s tekmovalnim Mitsubishijem Lancerjem Evo8 je povedal nekaj svojih vtisov.

Letošnje leto Gregor ne tekmuje. Kaj so razlogi za to?… Za letos nam ni uspelo v celoti pokrit zastavljenega proračuna, tako da je bila to manjša ovira do končne realizacije zastavljenega projekta. Ker si štejemo za uspeh osvojitev stopničk in ne predzadnja mesta, je potem še toliko težje, saj če nimaš dobrega finančnega ozadja, resnično težko oz. se ne moreš uspet. Poleg tega pa letošnjo odsotnost izkorišÄam, tudi za dokončanje nekaterih obveznosti na faksu.

Kako ocenjuješ tokratni nastop: Nastopil sem prvič z avtomobilom, ki ima močan turbo motor in pogon na vsa štiri kolesa. To je dirkalnik, ki v slovenskem rally prvenstvu nastopa v samem vrhu. Gre za avto, ki je zelo zahteven za vožnjo, a sem se v njem dobro znašel. Seveda se na dirki nisem obremenjeval z doseženimi časi, ker je šlo le za promocijsko vožnjo. Dobro sem se znašel in tudi predstavniki mojih pokroviteljev, ki so se peljali z mano, so pokazali navdušenje. Res bi rad nekoč s podobnim vozilom tudi sam redno nastopal, ker sem prepričan, da bi lahko dosegel lepe rezultate. Z nastopom sem sicer zadovoljen, še posebej sem vesel, da sem vozil pred domačo publiko. Tudi po tej poti se zahvaljujem vsem pokroviteljem, da so mi to omogočili.

 
< Nazaj   Naprej >
 
Video
> Promo video GHD Ferrari 08
ferrari08
Zadnje dodano
 
Točkovanje divizija V
 1 Sašo Horvat 300 
 2 Gregor Slavec 181
 3 Primož Kostanjšek 160
 3 Mitja Slejko 160
 5 Mitja Storžič 151
 6 Gregor Rant 60
 7 Samo ÄŒede 30
Točkovanje generalno
 1 Milan Bubnič 278,3 
 2 Samo Valant 230
 3 Igor Dekleva 186
 4 Andrej Skrbinšek 173,7
 . .............. .
 . .............. .
 12 Gregor Slavec 74
Kdo je z nami
 
  Advertisement  
  Izvedba SPILAR.COM